Contour Covering Technology

Werken bij Contour Covering Technology

Contour Covering Technology BV is toeleverancier van plaatwerk onderdelen en samenstellingen. Wij onderscheiden ons door nauwkeurig, schoon, en krasarm te werken. Met breed inzetbare competenties bedienen wij klanten in een mix van marktsectoren.

image

Medewerkers moeten zich thuis voelen

Bij Contour ben je onderdeel van een innovatieve, dynamische en stabiele organisatie. Meer dan 100 collega’s werken dagelijks aan inspirerende plaatwerk onderdelen en samenstellingen.

Wij vinden dat medewerkers zich thuis moeten voelen binnen de organisatie en over de juiste middelen en kennis moeten beschikken om hun werk te kunnen verrichten. Daarnaast bieden wij onze medewerkers de kans om zich verder te ontwikkelen, zowel verdiepend als verbredend.

Werken bij Contour betekent werken bij een professionele organisatie met de mogelijkheid om je te verdiepen in de verschillende specialismen. Tegelijkertijd zijn wij zo georganiseerd dat je iedereen in het bedrijf kunt leren kennen en waarbij extra inzet en persoonlijke ontwikkeling wordt gezien en gewaardeerd. 

image

5 redenen om bij Contour Covering Technology te werken

  • Korte communicatielijnen binnen een informele cultuur
  • Geen dag is hetzelfde door de grote diversiteit in producten en werkzaamheden
  • Ingericht op samenwerken en collegialiteit
  • Kwaliteit bewuste omgeving met een drive om continue te verbeteren
  • Ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling

Meer weten?
Neem contact met ons op!