Werken bij Job

Job is door haar nauwkeurige machinepark en de juiste kennis en ervaring gespecialiseerd in verspanen en bewerken van materialen op µ-niveau (0,001 mm), zowel conventioneel als met behulp van CNC (computergestuurd). Open communicatie en het mee laten denken met projecten zorgt voor een familiaire sfeer waarin de betrokkenheid erg groot is, zowel naar de werkgever als werknemer toe. Uiteraard horen hier ook goede arbeidsvoorwaarden bij. 

image

Jarenlange ervaring

Het nieuwe inspirerende pand, de juiste middelen, de aanwezige kennis en jarenlange ervaring bieden ons alle mogelijkheden tot het realiseren van onze ambitie. 

Samen met Anvil en zusterbedrijven willen wij ons nog verder ontwikkelen als toeleverancier van de grootste Hightech-klanten. Als hecht team gaan wij deze mogelijkheden aangrijpen om de ambities daadwerkelijk waar te maken. Gaan we dat samen met jou doen?

image

Ruud van de Kruijs

Ruud van de Kruijs

Werkvoorbereider
Werkt sinds 2017 bij Job

Via mijn persoonlijk netwerk ben ik bij Job Precision terecht gekomen. Tijdens mijn eerste gesprek zag ik de nauwkeurigheid en complexiteit van de producten welke bij Job gemaakt worden. De uitdaging die deze producten met zich mee brengen hebben voor mij de doorslag gegeven om voor Job te komen werken. Destijds ben ik dan ook gestart als CAD/CAM programmeur / CNC Frezer 5-assig aan een Yasda PX30i, één van de meest nauwkeurige freesmachines die er zijn. Door mijn jarenlange ervaring in programmeren kon ik hierbij mijn collega’s ondersteunen.

Inmiddels sta ik niet meer zelf achter de freesbank, maar heb ik de geweldige stap naar de werkvoorbereiding mogen maken. Desondanks ben ik nog vaak bij mijn collega’s te vinden om hun te blijven ondersteunen en mijn projecten te begeleiden. Dat typeert ook wel dit bedrijf. Door de informele, laagdrempelige sfeer durft iedereen hulp te vragen en staat men hier altijd voor open.

image

Kas Abrahams

Kas Abrahams

CNC frezer 5-assig
Werkt sinds 2019 bij Job

In 2019 is Job Precision op mijn pad gekomen. Een vriend van me was hier al werkzaam. Via hem ben ik dan ook in contact gekomen met de organisatie. Allereerst had ik een goed gesprek gehad, daarna gaven de complexe en nauwkeurige producten de doorslag om voor Job Precision te komen werken.

Achteraf gezien ben ik erg blij met de keuze om voor Job Precision te komen werken. Job heeft mij de mogelijkheid geboden om door te groeien. Bij mijn start stond ik achter een 3-assige CNC freesbank, waarna ik binnen het jaar doorgegroeid ben naar het 5-assig CNC frezen. Mede door ondersteuning van mijn collega’s heb ik dit kunnen bereiken.

Iedere dag opnieuw werken we aan nieuwe complexe uitdagingen. Dit zorgt ervoor dat ik nog iedere dag gemotiveerd naar het werk toe ga.

image

5 redenen om bij Job te werken

  • Hightech werkomgeving met een uiterst geavanceerd machinepark
  • Persoonlijke aandacht voor ontwikkeling
  • Door decennialange ervaring is veel kennis en vakmanschap opgebouwd
  • Open, fijne en familiaire werksfeer
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
image

Meer weten?
Neem contact met ons op!