Jansen Machining Technology

Werken bij Jansen

Vanuit een fundament van ruim 50 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in verspanende technieken in de vorm van draaien en frezen. Onze ambitie is het produceren van hoogwaardige producten voor high-tech klanten. Deze ambitie kunnen we alleen maar realiseren samen met ons personeel. Innoveren, samenwerken en trots zijn op elkaar en ons bedrijf is waar we voor staan. Dit is ook de basis voor de onderlinge samenwerking met onze zusterbedrijven binnen Anvil Industries.

image

Meer competenties

In de zomer van 2020 hebben we een grote stap gemaakt in het realiseren van deze ambitie. Vd Boomen Machinefabriek en Jansen Machining Technology zijn samengevoegd. Door het samenbrengen van kennis en ervaring, hebben wij meer competenties onder één dak en zijn wij in staat grote projecten met onze klanten tot een succesvol einde te brengen kunnen wij meer competenties en grotere projecten aanbieden aan klanten.

De eerste stappen in het realiseren van de ambitie zijn gezet. Ga jij ons helpen met het zetten van de volgende stappen?

image

Danian Zwetsloot

Danian Zwetsloot

CNC draai-freescombinatie
Werkt sinds 2012 bij Jansen

Via kennissen ben ik in contact gekomen met Jansen. Met name de nauwkeurigheid en complexheid van producten stonden mij aan. Eenmaal gestart, werd al snel duidelijk dat ze in mijn persoonlijke ontwikkeling wilde investeren. Ik kreeg de kans om MBO niveau 4 te gaan volgen. Daarnaast hebben ze mij laten doorgroeien binnen de productie van CNC frezer 3-assig naar CNC frezer 5-assig en later nog naar een CNC draai-freescombinatie. Doordat de organisatie investeert in mijn persoonlijke groei, krijg ik extra veel motivatie. Iedere dag is het opnieuw een uitdaging om het maximale uit mijn machine te halen. De wetenschap dat de machine onbemand goed doorloopt op de momenten dat ik er niet ben, geeft een heel goed gevoel.

Ondanks dat het inmiddels een groot bedrijf is geworden, voelt het nog altijd als een kleine hechte club. Je bent geen nummertje in de organisatie. Dat merk je door de laagdrempelige manier van communiceren binnen de organisatie.

image

Roy van Raak

Roy van Raak

CNC 5-assig
Werkt sinds 2018 bij Jansen

Een vriend van me werkte bij Jansen Machining Technology, destijds nog Vd Boomen Machinefabriek. Hij vroeg of ik interesse had om daar te komen werken. Door de enthousiaste verhalen van hem over het nauwkeurige werk, was ik erg geïnteresseerd. Tijdens een meeloopdag kon ik zelf ervaren wat hij bedoelde met dat nauwkeurige werk. Al vrij snel was ik overtuigd en heb ik de overstap gemaakt van het grove houtfrezen naar de fijnmetaal.

De overstap naar de fijnmetaal was groot, maar mede door een programmeercursus en ondersteuning van mijn collega’s had ik me het 3-assig frezen al snel eigen gemaakt. Het team van collega’s is hier geweldig. Niet alleen mijn collega’s, maar ook de organisatie wilde investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling. Nadat ik een jaar in dienst was, kreeg ik een cursus om ook achter een 5-assige freesbank te kunnen gaan staan. Het is geweldig om te zien dat de organisatie en de collega’s daadwerkelijk tijd en energie willen steken om persoonlijke groei mogelijk te maken.

image

Jordy van der Heijden

Jordy van der Heijden

Capacity and Sourcing Planner

Werkzaam sinds 2021

Sinds medio 2021 ben ik werkzaam binnen Jansen. Een keuze die niet direct logisch lijkt. Mijn achtergrond ligt namelijk in de sportkunde. Na het afronden van deze Hbo-opleiding, heb ik toch gekozen om te gaan werken in de hightech branche. Daar waar zowel mijn vader als ook mijn broer werkzaam waren. De verhalen aan de keukentafel maakte mij nieuwsgiering naar deze nieuwe omgeving voor mij.

Via mijn vader kwam ik in contact met Jansen. Door de ambitie en groei van het bedrijf zag ik veel uitdagingen. Ik startte in de rol van productieassistent. Dit hield in dat ik de schakel was tussen het bedrijfsbureau en de productie, waarbij ik voornamelijk gefocust was op de operationele planning. Een rol waarin ik gigantisch veel geleerd heb van het reilen en zeilen binnen een verspanende productieomgeving.

Na anderhalf jaar heb ik de mogelijkheid gekregen om door te groeien naar de functie van Capacity and Sourcing Planner. Hierin focus ik me op het plannen van het complete machinepark op basis van beschikbare capaciteit en het bewaken van de operationele supply chain.

Iedere dag opnieuw ga ik met veel plezier naar mijn werk. In mijn rol als Capacity and Sourcing Planner vind ik constant de uitdaging die ik nodig heb. Door de kansen die ik hier krijg om mezelf te ontwikkelen en de hechte band met collega’s voel ik me echt op mijn plek binnen Jansen.

 

image

5 redenen om bij Jansen te werken

  • Moderne inspirerende werkomgeving met een geavanceerd machinepark
  • De arbeidsvoorwaarden zijn zeer aantrekkelijk, zowel primair als secundair
  • Er leeft een no-nonsense cultuur
  • Informele werksfeer met fijne collega’s
  • Vrijheid en voldoende persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden
image

Meer weten?
Neem contact met ons op!